مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع غیر قابل افراز

با سلام.
آپارتمانی موجود هست که قدیمی است و مالکین شامل من 3 دانگ، خواهرم 2 دانگ و خواهر دیگر 1 دانگ هستیم. خواهری که 1 دانگ مالک است، طی شکایتی حکم فروش آپارتمان را از دادگاه گرفته و این که آپارتمان غیر قابل افراز ابلاغ شده است.
من خریدار آن 1 دانگ هستم و با وجود اعلام به خواهر دیگر که شکایت کرده است و ایشان اعلام کرده که با قیمت مزایده که هر کسی بالاتر قیمت بدهد میفروشم. سوال این است که:

1- چگونه به دادگاه اعلام کنم که خریدار آن 1 دانگ هستم؟
2- چگونه آن 1 دانگ را بخرم ؟
3- آیا اگر بخواهم در مزایده شرکت کنم، فقط کافی است که 20% آن یک دانگ را واریز کنم یا این که 20% کل مبلغ کارشناسی شده که شامل 3 دانگ خودم و 2 دانگ خواهر دیگر که او هم تمایلی به فروش ندارد؟
4- آیا نمیتوان از قانون شفعه استفاده کرد و چگونه از آن استفاده کنم؟
5- اگر قیمت کارشناسی غیر معقول باشد و غیر منطقی قیمت گذاری شده باشد، چگونه به آن اعتراض کنم؟
6- هزینه های دادرسی بر عهده چه کسی است؟
7- آیا امکان آن هست که کسی به طور صوری در مزایده شرکت کند و قیمت را بالا ببرد؟
با تشکر از سایت خوب شما

پاسخ ها :

سیدقاسم شریفی

سیدقاسم شریفی :

استان :

1-شرکت در مزایده با سپردن سپرده اولیه
2-همان

3-مبلغ سپرده اعلامی فقط برای دونفر دیگر

3-همان
4-خیر. شفعه در دوشریک جاریست نه بیشتر
5-اگر کسی نخرید تحدید میشود
6-مزایده بعهده برنده
7-بله وحتی تبانی