مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین مشاع

سلام، برای تعیین تکلیف زمین مشاعی که چهار نفر سند رسمی داشته اند و یکی از آن ها که 20 نفر وارث داشته است فوت نموده است. به خاطر عرض کم زمین، امکان افراز نیست. به ناچار برای مزایده از طریق دادگستری اقدام شد. در حال حاضر این نگرانی را داریم که قیمت کارشناسی دادگستری کمتر از قیمت بازار باشد و مشتری را که خودمان با او به قیمت بازار توافق کرده ایم و معرفی می کنیم موضع خود را تغییر بدهد و به قیمت توافقی نخرد و اقدام به خرید به قیمت کارشناسی بکند. در این صورت آیا این امکان هست ما به عنوان شکایت کننده، پیشنهادهای پایین تر از قیمت مدنظر خود را نپذیریم و مزایده را ملغی کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام با شخص مورد نظر به اتفاق شرکاء مبایعه نامه تنظیم نمایید و سپس به انتقال آن در دفتر خانه اقدام نمایید و بلافاصله درخواست مختومه شدن پرونده مزایده نمایید