مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت پول نزول

سلام، وقت بخیر. من پولی نیاز داشتم و مجبور به نزول شدم و سند خودرو را برای ضمانت بهش دادم. سند دو برگه هست و برگ سبز به نام پدرم هست. سند به اسم کسی دیگه و من این قرارداد رو بستم و پدرم اصلا در جریان نیست. الان طرف مقابل پول بیشتری از قرارداد میخاد. لطفا راهنمایی کنید ببینم این آقا بخواد شکایت کنه برای سند ماشین، دادگاه چه خواهد کرد؟ ممنونم از راهنمایی خوبتون.

پاسخ ها :

سند خودرو به عنوان ضمانت پول نزول سند به عنوان ضمانت پول نزول دریافت پول نزول پول نزول سند خودرو