سلام بله در آینده مشکل ایجاد خواهد شد تقسیم نامه ماترک اموال بعد از فوت مورث ( پدربزرگ ) موضوعیت پیدا خواهد کرد قبل از فوت مورث ، هنوز ارثی محقق نشده است و ارث بوجود نیامده است که تقسیم ارث انجام گردد باید سند تنظیم شده بررسی گردد تا مشخص گردد که سند تنظیم شده در قالب چه نوع قراردادی است . وصیت نامه ، هبه نامه عادی ، صلح نامه عادی ، عقد بیع و ... با توجه به توضیحات شما ، احتمالا سند تنظیم شده در قالب وصیتنامه تملیکی است ولی طبق قانون وصیت تملیکی فقط تا 1/3 از تمام ماترک مورث نافذ است و وصیت مازاد بر 1/3 غیر نافذ است و منوط به موافقت تمام ورثه می باشد در صورتی که ورثه وصیت مازاد بر 1/3 را تنفیذ ننمایند وصیت تملیکی نسبت به مازاد بر 1/3 باطل است برای اینکه شما در آینده دچار مشکل نشوید بهتر است به وکیل مراجعه نمایید
اقدامات ولی یا قیم به مصلحت صغیر و مولا علیه نافذ است در غیر این صورت مطابق جمع شرایطی قابل ابطال است
بادرود، پرسشگر ارجمند، در خصوص پرسش مطروحه، نخست، تقسیمنامه تنظیمی، چنانچه حاوی اراده صریح و منجز پدربزرگ به هبه اموال به نوادگان باشد، قابلیت استناد حقوقی دارد. لکن، با توجه به صغر سن نوادگان در زمان تنظیم تقسیمنامه، قبول هبه از سوی ولی قانونی (مادر یا قیم) ایشان ضروری است. ثانیا، شرط مندرج در تقسیمنامه مبنی بر عدم امکان تصرف در اموال موهوبه تا زمان حیات واهب و همسرش، نافذ و معتبر است و وراث نمیتوانند تا زمان تحقق شرط، اعتراضی نسبت به آن داشته باشند. ثالثا، پس از فوت واهب و همسرش، در صورتی که هبه به نحو صحیح واقع شده باشد و وراث نتوانند بطلان آن را اثبات نمایند، ادعای وراث مبنی بر استرداد اموال موهوبه، مسموع نخواهد بود. جهت قطعیت بخشیدن به موضوع، توصیه میگردد نسبت به تنظیم سند رسمی هبه اقدام نمایید. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
نیاز به بررسی دارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.