درود بر شما ؛ دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید . موفق باشید.
بادرود،پرسشگر ارجمند، نخست، نظر به اینکه استقرار یدِ متصرفانه شما بر رقبه استنادی، مبتنی بر عقدی است که منشأ آن، تملیک از سوی نهادی است که خود، مالکیت مشروع و قانونی بر مورد تملیک نداشته است، لذا استناد به قاعده ید، مثمر ثمر نخواهد بود، زیرا یدِ مذکور، مسبوق به سبب تملیکی صحیح و قانونی نمیباشد. ثانیا، طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمی، مستلزم احراز مالکیت انتقالدهنده (ارگان دولتی یا تعاونی مسکن) بر مبنای اسناد و مدارک مثبِتِ مالکیت است و در فرض فقدان چنین مالکیتی، دعوی مطروحه قابلیت استماع نخواهد داشت، چه آنکه، دارنده حق، تنها کسی است که میتواند انتقال حق را انجام دهد و فاقد حق نمیتواند ناقل آن باشد. ثالثا، با عنایت به اینکه اراضی مصادرهای، تابع مقررات خاص بوده و اعاده مالکیت به ورثه، مستلزم طی تشریفات قانونی و قضایی است، لذا استناد به قاعده اعتبار امر مختومه در فرض اعاده مالکیت به ورثه نیز موضوعیت نخواهد داشت، زیرا شرایط و اوضاع و احوال قضیه تغییر یافته و مبنای حقوقی رأی سابق، منتفی گردیده است. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود،تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید،دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم نمایید
با سلام. اگر ملکی مصادره شود سند آن ابطال شده و به نام مرجع مصادره کننده میشود.شما میتوانید بر علیه تعاونی و ارگان مصادره کننده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.