مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. اینجانب *** به مدت 22 سال به صورت درصدی (40%من _60% کارفرما) در نمایندگی ... خودرو مشغول به کار هستم. در مدت ذکر شده کارفرما، عیدی، سنوات و سایر حقوق را طبق وزرات کار به من نداده. حتی کل پول بیمه رو از من کم می کند. من به تازگی متوجه شدم که کارفرما باید موارد ذکر شده را به من بدهد. لازم به ذکر است که 2 سال است که لغو نمایندگی شده و تغییر کاربری به تعمیرگاه عادی شده. در مدت 22 سال هیچ قراردادی فی ما بین عقد نشده ‌است. فیش حقوقی هم نداریم. پول را به صورت دستی پرداخت می کند. لطفا من را راهنمایی کنید که چگونه شکایت کنم که حق من ضایع نشود؟ از لطف و عنایت شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

اگر بیمه رد میکرده براتون شکایتتون مشکل نداره اگر بیمه رد نمیکرده با شهادت نامه طرح شکایت کنید