مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

شوهر من با یه خانم در ارتباط هست (تلفنی و دیدار) ایا از لحاظ قانونی یه زن میتونه از شوهرش بخاطر رابطه نامشروع شکایت کنه ؟
البته من یه سری عکس از پیامک هاشون هم دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

اثبات نامشروع بودن رابطه مهم و مشكل است اي بسا در قالب عقد موقت باشد نه نامشروع بايد از اين جنبه (عدم مشروعيت ) مستند به مدارك و .... خيالتان راحت باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دلایل محکمی ندارید. عکس از پیامک ها ی ارسالی دلیل شرعی نیست.