مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی کارمند

باسلام و احترام
اینجانب در سال 95 در آزمون استخدامی علوم پزشکی که محل خدمت (پایگاه 115دردفترچه استخدامی قید شده بود.) و شهرستان محل استخدام نیز مشخص بوده. الان بعد سه سال برای بنده جابجایی زدن به شهرستان دیگه که زیر مجموعه دانشکده هست ولی شهرستان جدایی هست و شبکه بهداشت جداگانه ای دارن. از نظر قانونی بنده با توجه به نوع استخدامی پیمانی که شرکت کردم و محل خدمتم در دفترچه قید شده بوده است میتوانم شکایت کرده و محل خدمت قبلی در شهرستان مورد استخدام برگردم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

شما باید با کارگزینی محل خدمتتون مشورت کنید چون آیین نامه های داخلی محل خدمت شما قواننین خاصی را در نظر می گیرند که بر اساس آن اقدام خواهد شد