مشاوره حقوقی رایگان - فتوکپی مبایعه نامه عادی

سلام خسته نباشید پدرم دارای دو همسر و ده فرزند دختر و پسر از همسرانش میباشد. بعد از فوت پدرم برادره ناتنی ام یک مبایعه نامه عادی و اصل به دادگاه ارائه کرده و تمام اراضی کشاورزی و غیره را به نام خودش کرده و خواهر و برادرش نیز بعنوان شاهد امضا کردن و غیر از خودشان دو نفر غریبه نیز بعنوان شاهد امضا کردن و در بازجویی نیز عنوان کرده که یک شاهد فوت کرده و شاهد دیگر نیز شخصا به من اعلام کرده که کسی دیگر به جای من امضا نمودن و متاسفانه به دادگاه هم نمیاد بنده نیز اعتراض کردم و هزینه کارشناسی تقدم و تاخیر را نیز واریز کردم که متاسفانه هییت سه نفره کارشناسان فقط امضا مرحوم پدرم را تایید کردن و از تقدم و تاخر چیزی عنوان نکردن و بازپرسی هم منع تعقیب زدن و دوباره بنده اعتراض کردم آیا دادستان میتواند پرونده را ببندد یا نه؟ و به تازگی بنده فتوکپی مبایعه نامه ای از بین مدارک مادرم مشاهده کردم که 3 نفر بعنوان شاهد امضا کردن که پدرم تمام املاک روستا را به نامه مادرم وا گذار کردن آیا دادگاه این فتوکپی را قبول میکند یا نه ؟ خواهش راهنمایی بفرمایید واقعا حق من و مادر و خواهران تنی ام ضایع و از بین میرود با تشکر از صبر و حوصله ی جنابعالی

پاسخ ها :

حامد کریمی کوسالاری

جناب آقای حامد کریمی کوسالاری:

با سلام
مرجع اعتراض از قرار دادسرا دادگاه کیفری 2 می باشد،لذادادستان اختیار مختومه کردن پرونده در این مرحله را ندارد

پرسشگر :

سلام جناب کریمی با تشکر از راهنمایی جنابعالی ففط سوال دومم را جواب ندادی فتوکوپی مبایعه نامه!

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید با ارائه مدرک پیدا شده به استناد شهادت شهود آن را اثبات کنید