مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت ناشی از کار بر اثر فوت نماینده شرکت

با سلام، هفت سال دو ماه پیش شکایتی به عنوان حادثه ناشی از کار به دادگستری ارائه دادم، که متاسفانه بعد از مراحل مختلف در تیر ماه 98 رای قطعی به اینجانب داده شد، و در مهر 98 حکم جهت اجراء به شعبه اجرای احکام ارسال گردید که متاسفانه به علت سهل انگاری و ... شعبه مدیر عامل وقت شرکت در آذر 98 فوت می کند و بعد از این مدت در تیر 99 اینجانب را احضار و می گویند مدیر عامل فوت کرده و ما نامه هایی برای مسدود کردن اموال وی به بانک ها، اداره املاک و اسناد و پلیس راهور ارسال کردیم.
حال سئوال من از شما عزیزان این است
1- درست است که مدیر عامل مسئول تمام حوادث درون شرکت می باشد و اگر هم محکوم شود خسارت را شرکت میدهد، پس چرا وقتی فوت کند اموال وی مسدود و مصادره میشود؟
2- برای پیگیری و سهل انگاری و زمانبر شدن این شکایت باید چه کارهایی انجام دهم تا به حق و حقوقم برسم؟
با سپاس فراوان از شما عزیزان برای یاری وکمک

پاسخ ها :

یک وکیل

چرا هفت سال ودوماه پیش از واقعا مگه ممکنه این همه طولانی به نظر منطقی به نظر نمیرسد فرض سوال 1درسته صرفا بحث کیفری متوجه مدیرعامل است اگر شرکت هم طرف شرکت قرار داده باشید شرکت دیه را پرداخت می‌کند یعنی شرکت توسعه را ه با مدیر عاملی محسن پرونده شما کجا گیر کرده اینقدر دیر رسیدگی شده علیه آن مرجع به دادگستری واحد ارزشیابی قضات شکایت کنید