مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام. آپارتمانی بابت مهریه، توقیف شده. یک سوم آن به خانم اختصاص داده شده و دو سوم باقی جزء مستثنیات دین اعلام شده. آیا این دو سوم را آقا میتواند بفروشد یا به نام یکی از نزدیکانش بکند؟

پاسخ ها :

فروش آپارتمان مستثنیات دین انتقال سند خانه مستثنیات دین فروش مستثنیات دین مستثنیات دین در پرداخت مهریه مستثنیات دین مهریه