مشاوره حقوقی رایگان - تعیین درصد از کار افتادگی

سلام.
اسفند 98 تصادف کردم. از ناحیه دو پا دچار آسیب شدم. پای راستم درشت نی و نازک نی شکست و پلاتین گذاشتم. پای چپم، قوزک داخلی شکست. درشت نی نیز قسمتیش خورد شد. پا از مفصل درآمد. کشکک ترک خورد. قسمت انتهایی ران هم شکست. که همه این ها پیچ و پلاک شد. دو بار پای چپم عمل شد و هنوز با وجود فیزیوتراپی نمیتونم روی پای چپم راه برم.
با این خصوصیات چند درصد از کار افتادگی برای من تعیین می شود؟
ممنون از راهنمایی.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

8سلام بستگی بنظر پزشکی قانونی دارد