مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک

با سلام.
بنده در سال 1378 یک باب آپارتمان طی مبایعه نامه از یک سازنده به متراژ 70 متر پیش خرید کردم. زمان تحویل آن تاریخ 1379/07/30 بود؛ اما واحد مذکور بعد از کلی فراز و نشیب در اردیبهشت سال 1381 تحویل اینجانب گردید.
و سازنده به خاطر بدهی به شهرداری بابت جواز ساخت، نمی توانست پایان کار از شهرداری بگیرد. تا این که اینجانب به اتفاق واحد های دیگر نسبت به پرداخت چک برگشتی سازنده بابت جواز ساخت و همچنین خلافی ساختمان و همین طور بابت هزینه تفکیکی اقدام نمودیم.
و پس از پرداخت کلیه بدهی ها در سال 1393 موفق به دریافت گواهی ساختمان شدیم. مراحل بعدی را جهت دریافت سند اقدام نمودیم ولیکن باز به خاطر مشخص نبودن پارکینگ ها و اختلاف بین فروشنده و دیگر واحد ها نقل و انتقال سند به سال 1399 به طول انجامید .
و سرانجام در اواخر تیر 1399 موفق به نقل و انتقال سند شدیم.
موضوعی که از طرف فروشنده بعد از این همه سال مطرح شده است این است که واحد واگذاری طبق مبایعه نامه 70 متر بوده در صورتی که طبق صورتجلسه تفکیکی 70.62 متر است و بنده بایستی تفاوت متراژ را به قیمت روز پرداخت نمایم و اظهارنامه ای برای اینجانب به شرح ذیل ارسال کرده است.
در صورت عدم پرداخت دادخواستی مبنی بر توقیف و بازداشت آپارتمان را خواستارم، دوم خواستار صادر شدن سند جداگانه برای متراژ اضافه به نام خود، سوم اجرت المثل ایام تصرف از زمان تحویل آپارتمان و چهارم هزینه های دادرسی و وکالت وکیل.
لطفا اینجانب را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

اضافه متراژ آپارتمان اضافه متراژ ملک پیش خرید شده اضافه متراژ اجرت المثل ایام تصرف ملک خرید و فروش ملک