مشاوره حقوقی رایگان - از بین رفتن بکارت

سلام، دختری 21 ساله هستم.
دو سال پیش با پسری آشنا شدم و نامزد شدیم و فروردین امسال با هم رابطه برقرار کردیم (چند بار این اتفاق صورت گرفت) و قرار بر ازدواج بود.
به طوری که کاملا پرده بکارتم را از دست دادم.
متاسفانه خانواده ها سر مهریه کنار نیامدند و نامزدی بهم خورد. خانواده من در جریان رابطه ام نبوده اند. پسر قبول دارد که با من این کار را انجام داده، ولی مادر و خواهر پسر راضی به این وصلت نیستند. به نظر شما چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ازدواج کنید مهریه چندان مهم نیست شرط تصنیف بگذارید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بجای مهریه شرط تنصیف اموال را بگذارید