مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

سلام. حدودا دوازده سال یک ماه کم در ارتش خدمت کردم. بیشتر خدمتم در منطقه مرزی بوده که به علت غیبت بالای شش ماه، بدون هیچ حق و حقوقی اخراج شدم. آیا هیچ حقوقی به خانواده من تعلق نمی گیرد؟ آیا بعد از این چند سال که اخراج شدم، امکان اینکه به خدمت برگردم هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در خصوص اخراج به هیات عالی نظارت رسیدگی به تخلفات اداری شکایت کنید و اگر نتیجه نگرفتید در بخش خصوصی مشغول شوید و کسورات بیمه ای خود را تجمیع نمایید