مشاوره حقوقی رایگان - حق زارعانه

سلام خدمت وکلای عزیز.
قطعه زمینی با کاربری کشاورزی بالای صد سال، در دست خانواده‌ی ما اجاره بوده است. در سال 46، مالک آن زمین مقداری از آن زمین را بدون اجازه ی پدربزرگ من می فروشد. اکنون بعد از پنجاه سال وراث مالک درخواست تحویل زمین را دارد. در ضمن برگه اجاره نامه موجود نیست اما میتوانم استشهاد محلی بگیرم. آیا حق زارعانه به ما تعلق میگیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

مسلما چون تصرف فعلی شما اماره مستاجر بودن شماست که البته استشهاد محلی مضاف برعلت نیز میباشد