مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام و خسته نباشید. پلاک ماشین بنده گم شده و به کلانتری گزارش دادم. پلاک تو لیست سیاه ثبت شده چون که پلاک به اسم یکی و سند به نام فرد دیگه ای است. نمیشه که وکالت تعویض پلاک بگیرم و صاحب پلاک تو یک شهر دیگه زندگی میکنه. من شهر دیگه هستم. صاحب پلاک میگه من نمیتونم بیام و شما باید بیایید این جا تا من بیام تعویض پلاک. حالا من بدون پلاک چجوری میتونم ماشین رو ببرم به اون شهر؟ فقط پلاک جلو گم شده. حالا راهنمایی و رانندگی نامه میده تا من برم یا بدون نامه هم برم مشکلی نداره؟ ممنون از زحماتتون.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اداره راهنمایی و رانندگی نامه عبور به شما میدهد وشمابایدبدنبال پلاک بروید