مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام، من یک نیسان پلاک زرد قزوین خریدم؛ و در تهران رفتم واسه تعویض پلاک. برای پلاک سفید گفتن، از اتحادیه قزوین نامه بیار، آوردم. بعد از 4 بار بردن و آوردن الان میگن تعویض نمی‌کنیم. رفتم قزوین واسه تعویض پلاک و چون ساکن اونجا نبودم، قبول نکردن. الان باید چیکار کنم؟ وکالتم تا 99،5،20 تموم میشه.

پاسخ ها :

حمید تیموری

جناب آقای حمید تیموری:

سلام با انقضای تاریخ وکالت نامه عملا شما قادر به انجام موضوع وکالت نخواهید بود