مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت هزینه کارشناسی

سلام، وقت بخیر.
ببخشید من شاکی پرونده ای هستم که منجر شده به زندان رفتن مجرم . البته مجرم فعلا با قرار وثیقه آزاد هست، ولی چندین بار بهش وقت دادن خودش رو تسلیم کنه که نکرد. چندین بار به وثیقه گذارش وقت دادن بیاردش که نیاورد. خلاصه همه مهلت های قانونیشون تموم شده. الان بحث ضبط وثیقه مطرح شده.
سوال من اینه که
آیا هزینه ی کارشناسی قیمت وثیقه رو من باید بپردازم؟
نمیشه از مجرم بگیرن؟ من این پول رو ندارم واقعیتش. چیکار میتونم بکنم؟ میتونم درخواست بدم که از پرداخت این هزینه ناتوانم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام. خیر ارتباطی به شما ندارد از خود وثیقه کسر میگردد