مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی ملک ارثی

سلام ما 7 وراث قانونی هستیم. گواهی انحصار وراثت صادر شده است. من درخواست تقسیم ترکه داده ام. مابقی وراث هم قبول کرده اند و هیچگونه اعتراض و شکایتی ندارند.
سوالم اینه: آیا کارشناس که میاد ملک 10 میلیاردی رو قیمت گذاری کند من باید حدود 1 میلیارد تومنش رو به حساب کارشناس واریز کنم؟
من ندارم این مبلغ رو. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

میزان کارشناسی به این مبلغ نیست مطابق تعرفه کانون کارشناسان است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اصلاً این قیمت‌ها نیست نگران نباشید