مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام، خدا قوت. من 10 سال سابقه بیمه دارم. سال 97 دستم رفت زیر دستگاه، یک سال از استراحت پزشکی استفاده کردم. تا برج 9 سال 98 نامه ورود به کارم را دادند. رفتم سرکار و تا 5 ماه کار کردم. دستم فشار بهش میامد و درد میگرفت. کارفرما گفت یک مدت از بیمه بیکاری استفاده کن، بعد برگرد. پیش دکتر هم رفتم، همین رو گفت. 3 عدد پیچ پلاک تو دستمه. خرداد رفتم کافی نت ثبت نام کردم، ثبت شد. یک کد آمد رو گوشیم. چند روز پیش یک پیام آمد به شما تعلق نمی گیرد. چیزی دیگری نیامده. علتش چیه؟ من بیمه دادم برای هم چنین روزی. حالا من از کجا خرجی بیارم با این دستم. جواب من را بدهید، یک کاری برایم انجام بدهد. تو را خدا. یاحق.

پاسخ ها :

مقداد علیپور

مقداد علیپور :

سلام، مشخص نکردید دلیل ثبت نام شما برای بیمه بیکاری چه بوده است؟ عدم نیاز از کار افتادگی و مرخصی استعلاجی، به هر حال شما با مراجعه به اداره کار و اداره تامین اجتماعی محل زندگیتان تشکیل پرونده بدهید و پیگیر شوید.