مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعلق بیمه بیکاری

با سلام پدر من 3 سال در یک شرکت پیمانکاری کار کرده است و آخر برج 10 از کار اومده بیرون به خاطر مشکل پاهایش دیگر نمی‌تواند کار کند ما درخواست بیمه بی کاری دادیم و اداره کار تایید کرد و به شعبه مورد نظر رفتیم و اول گفت ماهیت دائم دارد بعد گفت شرکت ماهیت دائم ندارد و بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیرد الان پدر من 40 روز دنبال این کار است بدون بیمه،،، الان باید چی کار کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبول نکند باید دنبال کار جدید باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شرایط بیکاری و نامه عدم اشتغال می‌توانید درخواست بیمه بیکاری دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تعلق گرفتن بیمه بیکاری بایستی نامه عدم نیاز از کارفرما دریافت شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری فرمایید و جهت بیمه بیکاری به واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی مراجعه و پیگیری فرمایید دستورات نیاز می‌توانید از طریق دادراه با بنده جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر اداره کار تایید کرده که بیمه بیکاری تعلق می گیرد از تامین اجتماعی به رده بالاتر تامین اجتماعی شکایت کنید بعد اگر نتیجه نداد به دیوان عدالت اداری