مشاوره حقوقی رایگان - عزل مدیریت ساختمان

عرض سلام خدمت سرور گرامی. آیا بدون دلیل شخصی، میتوان درخواست عزل مدیر ساختمان را داد؟ آن هم بعد از 3 ماه که کلی نواقص طی 4 سال برطرف نشده بود، ولی در این سه ماه انجام شده آن هم با کمترین هزینه و ارائه فاکتور. امیدوارم سلامت و سر افراز باشید. در پناه حق.

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
بله اگر اکثریت مالکین ساختمان رأی به عزل مدیر ساختمان بدهند وی برکنار می شود نیاز به دلیل خاصی هم ندارد هرچند همین مطلبی که فرمودید خودش دلیل است .. موفق باشید