مشاوره حقوقی رایگان - رای داوری اتاق تعاون

با عرض سلام و احترام. اختلاف بین عضو تعاونی مسکن و تعاونی مسکن در مرکز داوری اتاق تعاون مطرح شده است. ابلاغیه تشکیل جلسه آذرماه 1398 بوده و بعد تبادل لوایح انجام شده و سپس به دلیل کرونا جلسه بعدی تیر ماه 1399 تعیین شده است. در جلسه تعیین شده طرف تعاونی حضور نیافته اند. جلسه حضورا به مرداد ماه ابلاغ شده است. در مرداد ماه هم جلسه تشکیل نشده و طرف تعاونی نیامده است. مدت داوری از چه زمانی ملاک عمل قرار می گیرد؟ چگونه بفهمیم که رای داور خارج از مدت داوری صادر شده است؟ آیا باید حتماً جلسه تشکیل بشود تا رای صادر شود؟ اگر رای خارج از مدت داوری صادر شده باشد و قابلیت اجرایی نداشته باشد، محکوم له چه اقدامی علیه محکوم علیه باید انجام بدهد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
داوری از تاریخ وصول درخواست و قبولی آن ؛ آغاز شده و چنانچه توافقا مدت تعیین نگردیده بود لازم است داور ظرف سه ماه رای صادر نماید مگر اینکه با توافق و تایید طرفین مدت تمدید گردد و پس از صدور ؛ حق اعتراض محکوم علیه محفوظ است. چنان چه به حکم دادگاه رای ابطال گردد موضوع در صلاحیت محکمه صالح قرار خواهد گرفت.