مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار خودرو برای تعویض پلاک

با سلام، بنده یک ماشین پراید را در سال 95 فروختم. تمام مشخصات ماشین به نام بنده هست. هیچ مدرکی هم ندادم که فروختم. طرف هم فامیل هست ولی الان نمیاد ماشین و شماره پلاک را تعویض کند. همه مدارک ها به نام من هست. الان من چکار کنم؟ خود من مقصرم چون طرف فامیل بود توی خونه پول به من داد. اون ساکن شهرستان هستش. وقتی ماشین برد دیگه حتی نیومد یه قرارداد هم بنویسیم و رفت که رفت. در صورتی پلاک کارت سند همه به اسم من هست. هر بار که بهش میگم بیا بریم تعویض پلاک، نمیاد. میگه من پلاک تهران رو دوست دارم. چکار کنم که قانونی کارم انجام بدم؟

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

1-میتونیدبه اداره راهنمایی ورانندگی مراجعه کنیدبرای توقیف خودروجهت فک پلاک
2-اظهارنامه مشعربردرخواست فک پلاک ولزوم انتقال سندبراش بفرستین