مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خریدار برای تعویض پلاک خودرو

سلام بنده تقریبا دو سال پیش یک ماشین رو به یک بنده خدا فروختم و فقط یک قولنامه دستی نوشتیم که سی میلیون پول باقی موند که گفت فردا برویم دفترخانه وکالت دادی بقیه رو میدهم الان نزدیک به سه سال میشود و هنوز نیومده وکالت به او بدهم یعنی ماشین به نام من هست و کلا هیچ مدرکی ندارد و با پلاک من دارد می‌چرخه همه اش جریمه میشود سوال اینه از کجا باید پیگیری کنم؟رفتم دفتر قضایی و راهنمایی رانندگی گفت چون همه مدارک رو دادی به طرف باید بری شواری حل اختلاف شکایت کنی لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای الزام به تعویض پلاک وانتقال سند طرح کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به راهنمایی و رانندگی مراجعه و تقاضای توقیف پلاک خود را نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

درخواست مدارک المثنی بده بعد روی اون پلاک درخواست توقیف بزن.