مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین در مهریه

سلام، همسرم از من جدا شده و مهریه اش را که 3 دانگ از خانه است گرفته است. اما سند خانه مشاع است و خلع ید من را گرفته است. 3 دانگ من از خانه به حکم داده شده مستثنیات دین شده است. اگر پس از خلع ید، خانه را به مزایده بگذارند (توسط اجراعیات) و بفروشند، او میتواند 30 سکه مانده از مهریه اش را از پول آن بگیرد؟ یا پول این 3 دانگ خانه که مستثنیات دین بوده و باید برای خرید خانه جدید استفاده کنم، محفوظ می باشد؟
اگر بتواند بگیرد چه راهکاری برای جلوگیری از این امر است؟

پاسخ ها :

محسن امیری نژاد بهرامی

جناب آقای محسن امیری نژاد بهرامی :

سلام
چون جزء مستثنیات است نمیتواند البته درصورتی ک شما خواهان خرید خانه باشید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه از پول فروش آن خانه قصد خانه دیگری داشته باشید و اقدام کنید