مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر ملک ورثه ای

با سلام.
از مرحوم پدرم یک منزل به جا مانده که جلوی اون 6 باب مغازه هست. پدرم در زمان حیات بر اساس قانون اجاره سال 56، اجاره داده بود. بعد فوت پدرم مستاجرین تخلف کردند شغل تغییر دادند انتقال به غیر دادند. الان من قصد اقدام قانونی بر علیه یکی از مستاجرین رو دارم. ولی سایر ورثه همراهی نمی کنند. میخوان ملک را با همین شرایط ارزان بفروشند. ما انحصار وراثت کردیم و در تقسیم ترکه، کارشناس گفت ملک غیر قابل افراز میباشد.
میخواستم بپرسم آیا از نظر قانونی من به تنهایی میتونم علیه یکی از مستاجرین متخلف اقدام کنم؟ اگر اقدام کنم و مستاجر رو بیرون کنم، آیا بقیه ورثه هم در بهره برداری از آن سهم دارند؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بله حق اقدام به صورت انفرادی دارید ولیکن ئر صورت موفقیت ملک جز ماترک محسوب و بنابراین سایر ورثه نیز حق انتفاع دارند