مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر از خانواده

سلام، من دختر21 ساله هستم و تو خونه آرامش روانی ندارم و پدرم آدم شکاکی هست.
ما خیلی پیش مشاور رفتیم که اخلاقش رو درست کنیم ولی متاسفانه درست نمیشه. من میتونم قانونی ازش جدا شم و مستقل زندگی کنم؟ اون نمیزاره من مستقل زندگی کنم. میتونم ازش به وسیله ی قانون جدا بشم؟
خواهش میکنم کمکم کنید.

پاسخ ها :

شرایط قانونی مستقل شدن دختر مستقل شدن دختر از نظر قانون مستقل شدن دختر از خانواده شرایط مستقل شدن دختر جدا شدن دختر از خانواده مستقل شدن دختر مجرد مستقل شدن دختر استقلال دختر مجرد