مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر

سلام. دختری 23 ساله هستم. سه سال هست با آقایی که هیچ‌ مشکل اجتماعی نداره، در رابطه هستم. خانواده ام با خبر شدن و من رو در خونه حبس کردن و تحت نظر دارن. فحاشی میکنن و بعضا کتک و تهدید میکنن که من رو بیرون میکنن یا همیشه در خونه حبس میکنن و از اون آقا شکایت میکنن. میخواستم بدونم حق و حقوق قانونی من چیه و چطور میتونم مستقل بشم؟ چون از مشکل افسردگی هم رنج میبرم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما کبیر هستید و مستقل اگرچه رفتار شما خلاف عرف و هنجار های موجود است