مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

سلام من دختری 22 ساله هستم درحال تحصیلم سال دیگه درسم تموم میشه خانوادم گفتن باید برگردم روستا اونجا کار کنم
یاهم ازدواج کنم میخوان من رو حبس کنن
میخواستم ببینم میتونم ازشون جداشم درخوابگاه خودگردان زندگی میکنم
من نمیخوام محدود شم میخوام به ارزوهام برسم اما خانواده من میخوان حبس شم کنارشون چون میگن دختر نباید تنها باشه
چجوری قانونی جدا شم
کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

مستقل شدن دختر بالای 18 سال از خانواده شرایط قانونی مستقل شدن دختر مستقل شدن دختر بالای 18 سال مستقل شدن دختر مستقل شدن