مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی دختر از خانواده

سلام. من دختر 28 ساله هستم که در حال حاضر دانشجوی ارشد روانشناسی هستم. با توجه به این که پدرم دچار اختلال شخصیت هستند و به شدت بد اخلاق و کینه ای هستند.دائم قلدری و زورگویی می کنند و من و خواهر و مادرم را دائم مورد ضرب و شتم قرار می دهند و فحاشی می کنند و بار ها مادرم رو به قصد کشت زده اند. خونه رو محل حکم روایی خودشون میدونند و هر بلایی سر ما میارن و هیچ کس حق این که رو حرفشون حرف بزند رو ندارد. یکی از ترس های من این هست که آخرش مادرم رو به کشتن بدهد. ایشون سیگاری هم هستند و اگر سیگار نکشند واقعا مثل جانی ها رفتار میکنند و بی خود و بی جهت حمله ور میشوند. با این که معتاد به هیچ موادی هم نیستند و در همه کارهای ما حتی شخصی ترین و جزئی ترین کار ها دخالت میکنند. من بار ها در مورد ایشون با اساتید دانشگاه هم صحبت کردم و اون ها هم گفتن ایشون اختلال شخصیت دارن و خوب بشو نیستند و فقط باید به فکر راهی برای جدا زندگی کردن از ایشون بشید. بار ها خواستم سر کار برم ایشون با دخالت های بی جاشون مانع سرکار رفتن من شدند. با این که خودشون گذاشتن ما درس بخونیم که بریم سر کار ولی هر وقت یک کاری رو پیدا کردم به روش های مختلف دخالت کردن و مانع شدند. مثلا میگن اگه میری سرکار باید 8 شب خونه باشی یا اگر کاری پیدا کردم که از سه ماه بعد از کار کردن باهات قرارداد ببندیم و گفتن نه از همین الان باید ببندند یا اگر فلان سرکار رو رفتی باید بگی بیمه باید بشی و اگر گفتن نمیکنیم تو برو من بلدم ازشون چطور شکایت بکنم و من به دلیل این که ایشون ممکن هست آبروی من رو ببرند واقعا نمیتونم برم سرکار. درسم هم که خوندم به هزار مکافات درس خوندم. در یک شهر دیگر درس خوندم و ماهی به زور به من 50 تومن میداد بقیه مخارجم رو مادرم یواشکی برای خودش با قلاب بافی هایی که برای کسی میکرد میداد. ایشون فقط میخوهد دخالت کند. مثلا میگه من میگم چه رشته ای بخونید ولی نمیخوام خرج کنم من میگم با کی ازدواج کنید ولی نمیخوام خرج کنم فقط برای دخالت کردن آفریده شده اصلا ما در خونه هیچ تصمیمی نمیتونیم بگیریم. به شدت تحت فشار هستیم. به اضافه این که ایشون میتونه خرج خونه رو بده ولی به شدت خسیس هستند و خرج خونه رو در حد بخور و نمیر میدن. از صبح تا شب خونه هستن و بیرون از خونه متاسفانه نمیرن و دائم در حال گیر داد و قلدری و زورگویی و دستور دادن هستند. من میخوام بدون سر و صدا از خونه برم و برم خونه یکی از اقوام تا بتونم کار پیدا کنم و مستقل بشم از اون جایی که پدرم به شدت کینه ای هستند و اگر من رو پیدا کنند ممکن هست جون من در خطر باشد و من را بکشند با این حال قانون از من به عنوان فردی که در سن قانونی هستم و با توجه به تحصیلات و شرایط بدی که در خانه دارم حمایت می کند؟
چون میترسم از از طریق آگاهی من رو پیدا کنند یا اگه بفهمند اقوام به من جا دادند به همون اقواممون آسیب برسونند؟ واقعا من موندم که باید چی کار کنم؟ با توجه به این که بار ها خواهرم میخواسته فرار کنه ولی باز اون هم ترس های من رو داشتن و مادرم هم خیلی دوست دارن جدا بشوند ولی اگر بشه من میخوام اول این کار رو بکنم و تا کار پیدا کنم و این که بتونم به جایی رو اجاره بکنم تا بعد خواهر و مادرم رو پیش خودم بیارم. مادرم هم بار ها خواستن جدا بشوند که پدرم دائم تهدید به کشتنشون کردن و گفتن اگر خونه خوهر و برادرات بری خودت و و برادر هایت رو میکشم و زندگیشون رو به آتش میکشم و هر بار با این تهدید ها مادرم رو به شدت ترسوندن و واقعا همچین آدمی هم هستند و نرم نیستند و به خاطر این که من نمیخوام جلو در و همسایه آبرومون ار بین بره نمیتونم زنگ اورژانس اجتماعی بزنم انگار نه راه پس دارم نه پیش.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به سن شما که بالای 18 سال دارید میتوانید مستقل زندگی کنید و دارای شغل باشید