مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی دختر از خانواده

سلام من دختر 20 ساله هستم از بچه گی تا الان هیچ جا تنها نرفتم اگه هم جای هم رفتم با پدر و مادرم و خواهرای بزرگترم رفتم مادرم هم می گوید چون هیچ جا رو بلد نیستی و می‌ترسه که گم بشم نمیزارد تنهایی جایی بروم من دوست دارم در ماه چند روز تنهای بیرون برم و تنهایی رفتن به بیرون را تجربه کنم دوست ندارم محدود باشم آیا می توانم از خانواده ام به دلیل نزاشتن به بیرون رفتن به تنهای تا این سن شکایت کنم اونا که با حرف زدن قانع نمیشن

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا با گفتگو موضوع را حل کنید ویا با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.