مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت

با سلام، همسرم یک ساله مرحوم شده. میخوام سهام عدالت همسرم رو بگیرم. انحصار وراثت گرفتیم و همینطور همه ورثه به من وکالت دادند. وکالت نامه محضری. آیا برای گرفتن سهام، باید شماره شبای همه وراث رو بدیم یا نه؟ شماره شبای خودم کافیه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال شما حقوقی نیست
به دفتر پیشخوان دولت مراجعه کنید

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام چنانچه در وکالت نامه حق گرفتن سهام عدالت رو داشته باشید شماره شبای شما کافیه
اما بازهم برای احتیاط شماره شبای سایر ورثه در دسترس باشد