مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آموزش فنی حرفه ای در دیوان عدالت اداری

اینجانب ح.م فرزنده محترم شهید هستم و 20 سال در سازمان آموزش فنی حرفه ای مشغول خدمت می باشم و رسمی نیز می باشم با ابلاغ داخلی در قسمت های مختلف مشغول خدمت بودم اما با پست نگهبانی استخدام شدم و حالا مدرک لیسانس مالی گرفتم ولی تغییر پست انجام نمی دهند می گویند پست خالی نیست چون ما ایثارگران می توانند پست همتراز یا همان ستاره دار اعمال کنند الان یک نفر را پست ستاره دار اعمال کردند ایثارگر نیست چون شکایت دیوان دارد از شما راهنمایی می خواهم می شود اقدام کرد در دیوان را دارم تا پست برایم فراهم شود با تشکر از شما

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام برای کار وزارت کار 989127797726
خانم عامری بگید از طرف امیری