مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

با سلام، بنده خودرو خود را 4 ماه هست که به صورت قولنامه فروختم و تعویض پلاک هم انجام دادم. ولی سند رو به صورت قطعی انتقال ندادم. متأسفانه توی قولنامه نوشتم به صورت نقدی ولی خریدار دین خود را ادا نکرده است. میتوانم طرح دعوی استرداد داشته باشم؟ ممنون

پاسخ ها :

استرداد خودرو به دلیل عدم پرداخت ثمن معامله استرداد خودرو فروخته شده عدم پرداخت ثمن معامله خودرو فسخ معامله و استرداد خودرو قوانین خرید و فروش خودرو استرداد خودرو خودرو