مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در خرید خودرو

سلام.
من ماشینم رو فروختم و خریدار داخل دفترخانه مبلغ 88 میلیون تومان برای من از طریق شماره شبا ارسال کرد. بنده هم وکالت فروش خودرو دادم به خریدار. بعد از انجام کار با هم رفتیم بانک و رسید حواله رو به بانک نشون دادیم که گفتن درست هست و تراکنش موفق هست.
ولی هیچ پولی به حساب من نیومد.
بعد از چند بار پیگیری فهمیدیم که طرف کلاهبردار بوده و شکایت کردیم و الان دنبالش هستم.
قانون زمانی که کلاهبردار رو دستگیر کنه ماشین رو به من برمیگردونه یا مبلغ 88 میلیون تومان رو؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه بعنوان کلاهبرداری محکوم شود علاوه بر حبس به رد مال هم که خودرو می باشد محکوم می شود.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم