مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اقساط معوقه مهریه

سلام، من مهریه ام رو پنج سال پیش در تهران، اجرا گذاشتم. حکم صادر شد هر سه ماه یک سکه. همسرم تعدادی از سکه ها را پرداخت کرد ولی بقیشو نداد. الان میتونم غیرحضوری سکه های عقب افتاده رو اجرا بذارم؟ هزینه داره؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

غیرحضوری خیر. تقاضای صدور اجراییه به شعبه صادر کننده رای بدهید

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما می توانید مستند به ماده 18 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی و به دلیل تاخیر در پرداخت اقساط تقاضای صدور حکم جلب نمایید