مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مستمری پدر به دختر مطلقه

با سلام پدر من حدود 30 سال پیش فوت کردن و مستمری بازنشستگی ایشان را مادرم دریافت میکردند که مادرم هم حدود 4 ستال پیش فوت کردند . بنده از همسرم جدا شده ام ایا میتوانم برای حقوق پدرم اقدام کنند و امکان پرداخت مستمری ایشان به من وجود دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولاد دختر در صورت نداشتن شغل و شوهر از حقوق مستمری متوفی بهره مند میشود.