مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مطالبه مهریه

شوهرم برای طلاق اقدام کرده و جز یه پراید مدل 87 هیچی نداره، و میخاد که مهریه رو ببخشم، میخام بدونم به دلیل اینکه طی خواستگاری و دوران نامزدی درمورد همه چی دروغ گفته و حتی پدر و مادرش هم تاکید کردند که کارش از ترکیه جنس آوردن و فروختن هست و خانه دارد و 50 میلیون سرمایه و. ... و بعد از عقد متوجه شدم، و یک سال و نیم هست که منزلی که پدرش داده داریم زندگی میکنیم و همش دعوا و مشاجره و اعصاب خوردی داشتیم، چون فریبم داده و چندوقت پیش کتکم زده و با چاقو چندین بار تهدید م کرده و از بهمن ماه تا حالا رابطه‌ی جنسی نداشتیم و می‌گوید بهم حسی ندارد و درخواست طلاق داده و یکشنبه 26 مرداد دو روز دیگر دادگاه اولمون هست، من اون روز چی بگم؟ حق و حقوقم و مهریه‌مو بخام، و بگم که ایشون و خانواده‌اش منو خانواده‌ام رو فریب دادند و کلی به من و مادرم و عموم بدهکار هستند و قصد اذیت کردن منو دارند و تهمت دزدی و رابطه‌ی نامشروع به من میزنند که صورت جلسه کردم و بابت کتک‌ کاری هم پزشک قانونی رفتم و پرونده به دادسرا فرستاده شده، من چه کنم؟ وقتی شوهرم هیچی نداره؟
واقعا مجازاتی براش نیست؟
واقعا من باید از حق و حقوقم بگذرم؟؟؟
راهی نیست؟
میگه تقاضای اعسار میکنم و قسط بندی و طلاقت اون موقع نمیدم!!

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در خصوص مهریه متاسفانه اگر توانایی پرداخت نداشته باشند و اثبات شود، قسط بندی خواهد شد