مشاوره حقوقی رایگان - حق زندگی

با سلام. همسرم قبلا طلاق گرفته اند و هنگام خواستگاری علت را جویا شدیم گفتند که من نسبت به ایشان سرد بودم و برا ادامه زندگی بریده بودم. بعد از عقدمان و نزدیک به زمان عروسی همان حرفایی را میگویند که نسبت به زن اول زده بودند. و تمام فایل هایی صوتی مبنی بر این ادعا ایشان را دارم. و ایشان حرف از طلاق می زنند و میگویند من نسبت به شما سردم. برا شکایت از ایشان اگه همین فایل های صوتی را نشان دهم مقصر ایشان هستند؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. من اصلا راضی به جدایی نیستم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

خانم هستنم

پرسشگر :

سلام خانم هستم.در ضمن خانواده ایشان هم همه ی رفتارهای این آقا رو مبنی بر اینکه فردی لاابالی هستند و تایید کردند و حال من چگونه در داداگاه اثبات کنم؟

پرسشگر :

بسیار ممنون و سپاسگزارم که راهنمایی بفرمایید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر تماسی نداشته ایید ،تماس حاصل بفرمایید.یاالله

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

سلام. متوجه نشدم ک با ارائه فایل های صوتی قصد طرح چه شکایتی علیه همسرتان را دارید؟
ب طور کلی طبق قانون حق طلاق با زوج است و متاسفانه هر زمان بخواهد میتواند همسرش را طلاق دهد البته باید تمام حق و حقوق زن را پرداخت کند.
اگر شما تمایل ب ادامه زندگی با همسرتان را دارید پیشنهاد میکنم بدوا طی اظهارنامه ای از ایشان بخواهید ک منزل مستقلی فراهم کنند ک زندگی مشترک را شروع نمایید و اگر ب اظهارنامه پاسخ ندادند سپس اقدام ب طرح دعوی ب خواسته الزام ب تهیه مسکن و لوازم و اسباب زندگی نمایید.

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

سلام صرف سرد شدن جرم نیست و قابل شکایت نیست.شما میتوانید از مشاور خانواده کمک بگیرید و در نهایت حقوق قانونی خود را از دادگاه مطالبه کنید