مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

با سلام حضور وکلای محترم. بنده چند سال است که ازدواج کرده ام و هنوز بچه هم نداریم. در این مدت ازدواج من و همسرم ( خانم ) از نظر عقیده و نظر و سلیقه و خصوصیت اخلاقی کاملا با هم تفاوت داریم و هر کاری که کرده ایم که یکیمون کوتاه بیاید، نشده است و در بیشتر مواقع باعث مشاجره و دعوای شدید شده است، که حتی خانواده ها هم فهمیده اند. حال من خواستار جدا شدن از هم هستیم ولی خانم من تقریبا مخالف است و میگوید که با هم کنار می آییم. اما تا حالا که درست نشده است. سوال من این است که چطور میتوانم درخواست طلاق بدهم که طلب مهریه نداشته باشد و توافقا جدا بشیم؟

پاسخ ها :

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

سلام
درصورت توافق کردن با همسرتان و بذل مهریه از طرف ایشان میشود طلاق گرفت ولی میبایست در دادخواست صورتجلسه دادگاه به این نکته توجه کنید که همسرتون حق رجوع به مابذل را از خودش ساقط کند که بعد از طلاق هم نتونن ادعایی نسبت به مهریه داشته باشند توجه داشته باشید لزوما برا زن اجباری برای بخشیدن مهر نیست شما هر و

طرفین هر طور توافق کنید دادگاه حکم میدن زن میتونه قسمتی از مهر یا کل آن را بذل کنند در مقابل شما هم قبول بذل میکنید در مقابل حق طلاقی که قانون به مرد داده.

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام اگر منظورتان به روز پرداخت کردن دیه هست این مورد اختلافی هست

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

عدم پرداخت مهریه به موافقت همسرتون برای جدایی بستگی داره ودرصورت اقدام برای طلاق یکطرفه باید حقوقات همسرتون رو پرداخت کنید