مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث پدر در غیاب یکی از پسران

سلام. پدرم زمین های کشاورزی رو بین ورثه تقسیم کرده و از اون ها امضا گرفته و خودش هم مهر و امضا کرده بعدش هم مهر شورای روستا و دهیار رو هم گرفته در صورتی که بنده راضی نبودم و هیچ امضایی ندادم. با این وجود من میتوانم اعتراضی داشته باشم در خصوص تقسیمات؟ در زمانی که پدر وجود داشته باشند یا فوت کرده باشند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بعد ازفوت پدر,تقسم مذکور نسبت به شما اثزقانونی ندارد وشما مالک مشاعی نسبت به همه آنها به اندازه قدرالسهم خود می باشید . ولی این تقسیم نامه به منزله وصیت نامه ثلث تملیکی,یک سوم ازاموال پدر به امضاء زنندگان تعلق میگیرد که علاوه برارثیه به آنان میرسد.وشما ازاین ثلث محرومید