مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه بیمه

به علت فوت متشاکی شکایت من تبدیل به دادخواست شد و رای پرونده به نفع من به طرفیت بیمه البرز و وراث راننده مقصر در خصوص پرداخت دیه صادر شده 15 مرداد درخواست اجراییه دادم چه زمان میتونم رای قطعی رو از اجرای احکام دریافت کنم و برم بیمه برای دریافت دیه ام و ایا باید هزینه ای بابت این به اجرای احکام بدم

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اجراییه شما می تونید پرونده تون رو از شعبه به اجرای احکام مربوطه ارسال نمایید