مشاوره حقوقی رایگان - تصرف همسایه

سلام و خسته نباشید، بنده 3سال پیش ملکی خریداری کردم که یک خانه قدیمی بوده و دو تا شده بود، از این دو ملک ، ملکی که من خریدم به متراژ 120متر سند 6 دانگ تک برگی دارد، الان این سازه قدیمی رو با داشتن پروانه خراب کردم، در حین تخریب متوجه شدم عرض زمین من نسبت به سند کمتره و چون این دو ملک در یک نقطه سقف مشترک داره، شک کردم و بعد از متر کردن هر دو ملک، دیدم همسایه موقع ساخت ملک خودش تقریبا 40سانت از ملک من رو در طول ملک تصرف کرده و در یک نقطه سقف را روی پایه من سوار کرده،چطور میتونم این مقدار رو پس بگیرم، ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با تامین دلیل و سپس تنظیم دادخواست حقوقی و محاسبه متراژ کمتر