مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی قانونی

سلام، پدرم اسکیزوفرنی داره و من قیم ایشان هستم. شخص ثالثی وارد پرونده شده و اعلام نموده که ایشان برای فرار از دین این کار را کرده است. شخص ثالث یکی در دادگاه کیفری و دیگری در دادگاه خانواده ورود کرده است. دادگاه کیفری به پزشکی قانونی معرفی کرد و پزشکی قانونی کمیسیون 3 نفره تشکیل داد و به دادگاه اعلام کرد که ایشان اسکیزوفرنی دارد و نمیتونه خوب یا بد را تشخیص بده و دادگاه حکم به رد پرونده داد. از طرفی دادگاه خانواده به پزشکی قانونی نامه نوشته جهت اعلام نوع بیماری پدر.
دوباره پزشکی قانونی کمیسیون 3 نفره تشکیل داده و هر روز به جایی میفرسته. آیا پزشکی قانونی میتواند در یک مورد دو بار کمیسیون 3 نفره تشکیل دهد یا مغایر مقررات هست؟ پزشکی قانونی باید به کمیسیون 5 نفره معرفی میکرد چون در اساسنامه پزشکی قانونی نیست. لطفا راهنمایی فرمائید. متشکرم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

روال قانونی در حال طی شدن است. منتظر نتیجه باشید