مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق کارگر از کارفرما

با سلام و تحیات.
اینجانب در دی ماه 98 در کلینیک پوست و مو آقای دکتری به عنوان منشی، دستیار، پاسخگویی تلفن و رسیدگی به دایرکت های فضای مجازی، مشغول به کار شدم. قرار شد پس از یک ماه یا دو ماه قرارداد رسمی و بیمه برای من انجام بشود.
پس از گذشت چند ماه و چندین بار پیگیری و سرباز زدن کارفرما، در اواخر مرداد قراردادی بی ارزش و فاقد اعتبار و خلاف قانون کار به من ارائه شد. که حق بیمه سنوات عیدی و سایر نکات را نفی کرده بود. با این که در این چند ماه بیش از 8 ساعت، هر روز و حتی پنجشنبه ها سر کار حاضر بوده ام. یک روز هم غیبت نداشته ام. حتی در ایام همه گیری کرونا با وجود تعطیلی کلینیک، حاضر بودم.
با این حال ادعا شد قرارداد ما از ابتدا ساعتی بوده و بیمه و عیدی و سنوات نداریم.
اگر نمی خواهید به سلامت و زیر همه ی وعده های اولیه شان زدند.
حال میخواستم راهنمایی بفرمایید برای احقاق حقم باید چه کنم؟
متشکرم.

پاسخ ها :

مطالبه حقوق و مزایای کارگر بدون قرارداد عدم پرداخت سنوات و عیدی کارگر مطالبه سنوات و عیدی از کارفرما شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت مزایا عدم پرداخت مزایای کارگر کارگر کارفرما