مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بابت حقوق و مزایا

سلام من حدود یک سال و 3 ماه در مرکز دندانپزشکی به عنوان بیمه گر مشغول به کار بودم. حدود یک ماه پیش کارفرمام پیام داد و گفت نیروی بیمه گر جدید گرفتم دیگه نیا و حق و حقوق باقیمانده ت هم آخر ماه پرداخت میکنم (یعنی آخر آذرماه). اما الان حدود 17 روز از تاریخ ذکر شده میگذرد اما نه طلبم را پرداخت کردن خط هام هم بلاک کردند که نتونم باهاشون تماس بگیرم. میخواستم بدونم با توجه به این که من در این مرکز فقط با قرارداد شفاهی کار کردم و قرارداد کتبی امضا نکردم و حق بیمه هم برای من پرداخت نشده میتونم بابت عیدی، سنوات، حق بیمه و حقوق باقیمانده خود از ایشان شکایت کنم.
لازم به ذکر است که فیش واریزی بابت حقوق و نیز پیامکی مبنی برا اینکه حقوق باقیمانده ام را اخر ماه پرداخت میکند و .. را به عنوان مستندات دارم.
سوال دوم اینکه من همزمان علاوه بر این مرکز در مرکز دیگری مشغول به کار بودم و حق بیمه در مرکز دوم برایم پرداخت میشده با توجه به این موضوع من حق شکایت بابت بیمه را دارم یا فقط درباره حقوق عقب افتاده و عیدی و سنوات میتوانم ادعا داشتم باشم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما میتوانید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید
و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید
حق بیمه ، عیدی ، پاداش و سنوات سالانه