مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تحویل خودرو از نمایندگی

سلام، پدر من ماشین به نامش در اومده و باید بره نمایندگی تحویل بگیره. ولی به خاطر شرایط کاری نمیتونه بره. چون مسافت زیاده. آیا میشه به من وکالت بده تا نمایندگی ماشین رو به من تحویل بدن؟ اگر میشه چه نوع وکالتی باید بده؟ با تشکر از شما.

پاسخ ها :

وکالت تحویل خودرو از نمایندگی وکالت نامه تحویل خودرو وکالت کاری خودرو وکالت تحویل خودرو تحویل خودرو خودرو