مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله غیر قابل صلح

با سلام. بنده در اردیبهشت 99 امتیاز حواله ای غیر قابل صلح را از شخصی خریداری کردم. متاسفانه قولنامه ای بین ما رد و بدل نشد و سفته یا چکی هم بابت انتقال سند از فروشنده نگرفتم. در ضمن سند این خودرو شامل طرح ترهین یک ساله سایپا نیست و آزاد هست. تنها مدرکی که به من دادند وکالت تحویل خودرو از نمایندگی هست. میخواستم ببینم اگر مشکلی پیش بیاد من میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

جهت اطمینان خاطر قراردادی مکتوب نمایید وکالت باید کامل باشد حتما متن وکالت نامه رو به رویت وکیل برسانید که کامل باشد